NOVICE


20. april 2020

Vsakodnevno spremljamo dogajanje v povezavi z izbruhom COVID-19 in izvajamo različne preventivne ukrepe v skladu s priporočili državnih institucij.

Preberi več

26. februar 2020

Konec marca bomo razstavljali na sejmu LESTECH, kjer bomo predstavili Heliosove premaze za les. Heliosovi strokovnjaki vas bodo z veseljem sprejeli na stojnici 18 v dvorani D.

Preberi več

15. oktober 2019

Helios je sodeloval kot sponzor in predstavili smo novosti in trende na področju industrijske površinske zaščite lesa.

Preberi več

20. junij 2019

Heliosovi strokovnjaki iz Rusije in Slovenije so na preteklem dogodku predstavili zadnje trende ter delo razvoja znotraj Skupine Helios.

Preberi več

20. junij 2019

V Heliosu smo zavezani našim strankam, zato smo na voljo, da na vsakem koraku nudimo strokovno pomoč, zagotavljamo hitre storitve ter tehnične nasvete v povezavi z aplikacijo, pripravo površine, niansiranjem ter še več.

Preberi več

20. junij 2019

Kako zagotovite, da vaš dobavitelj ali kupec vidi določeno rdečo nianso natančno tako kot vi? Barvni sistem NCS vam pomaga, da se sporazumevate o barvah na način, ki ga razume vsak.

Preberi več

18. april 2019

Heliosova strokovnjaka za lesne premaze, Janez Novak in Blaž Gošnjak, sta na konferenci v Berlinu o dekorativnih površinah predstavila Heliosove specialne efekte.

Preberi več

1. marec 2019

IDC HELIOS center je odprl svoja vrata v Kijevu. To je center, kjer lahko stranka kupi izdelek, pridobi strokovni nasvet, si ogleda vrsto vzorcev, ki so na voljo, ali pa le pregleda barvne karte, brošure, letake.

Preberi več

20. februar 2019

Konec meseca februarja bo Helios razstavljal na mednarodnem sejmu v Ukrajini – Kiev International Furniture Forum (KIFF).

Preberi več

19. december 2018

Oddelek lesnih premazov s ponosom stopa ob bok lesarski šoli, ki obeležuje svojo obletnico, vsega skupaj že 130 let.

Preberi več

17. oktober 2018

Na Vranskem v Sloveniji je tudi letos potekalo tradicionalno srečanje članov Sekcije lesnih strok. Helios se je odzval povabilu za sodelovanje ter se predstavil obiskovalcem.

Preberi več

21. junij 2018

V Cankarjevem domu je letos maja potekala že 10. tradicionalna prireditev Čar lesa z razstavo lesenih izdelkov in več spremljajočih prireditev. Njen glavni namen je promocija lesa in uporabe lesenih izdelkov. Prisotni so bili tudi strokovnjaki iz Heliosa.

Preberi več

16. april 2018

Marca letos so Helios ponovno obiskali študenti Višje šole za oblikovanje materialov iz Ljubljane. Njihov odziv na številne nasvete, ki so jih dobili od strokovnjakov s Heliosa, je bil odličen. Novo znanje bodo s pridom uporabili v lastnih delavnicah oz. v nadaljnjem delu z lesom.

Preberi več

15. februar 2018

Helios bo s programom Lesni premazi v prihodnjih mesecih prisoten na dveh sejmih, in sicer na »Kiev International Furniture Fair (Kiff 2018)« v Ukrajini ter »MebelExpo Uzbekistan 2018« v Uzbekistanu.

Preberi več

15. februar 2018

Aplikacijski center je prostor podjetja Helios, ki je namenjen izvajanju pomembnih testiranj aplikacije premazov, ki so temeljni del razvojnega procesa, še preden se premazi demonstrirajo in predstavijo kupcu.

Preberi več

18. december 2017

Našo smrečico smo obdelali z EKOHEL lužilom PLUS, ki poudari kasni trdi les, ter nadaljevali z AQUAVITA Top Coat Brush s »pearl« dodatkom.

Preberi več

18. oktober 2017

Na Vranskem v Sloveniji je potekalo tradicionalno srečanje članov Sekcije lesnih strok, kjer si strokovnjaki izmenjajo znanje in izkušnje ter razpravljajo o najnovejših trendih in inovativnih pristopih v lesni industriji.

Preberi več

17. oktober 2017

Helios je združil moči s podjetjem Абразивхимсбыт, distributerjem v Belorusiji, in se uspešno predstavil na sejmu »FURNITURE – 2017« v Minsku.

Preberi več