Podpora strankam je na prvem mestu


V Heliosu smo zavezani našim strankam, zato smo na voljo, da na vsakem koraku nudimo strokovno pomoč, zagotavljamo hitre storitve ter tehnične nasvete v povezavi z aplikacijo, pripravo površine, niansiranjem ter še več.

Poleg usposobljene tehnične ekipe imamo na voljo vso potrebno opremo za praktične prikaze našim strankam, saj imamo dva aplikacijska centra za obdelavo površin od začetka do konca. Naj gre za preizkus materialov, dogovor za nadaljnje sodelovanje, naročilo materialov ali prilagoditev izdelkov za doseganje želja zahtevnejših kupcev, v Heliosu poskrbimo za vse.

Nedavno smo gostili predstavnike podjetij iz Rusije, ki so želeli preizkusiti naše materiale ter preveriti možnosti izboljšav pri površinski obdelavi. Naši usposobljeni tehnični delavci in inštruktorji so predstavili najboljše rešitve, glede na njihove želje. Veliko zanimanja je za vodne sisteme, saj je vpliv na okolje velikega pomena za vse deležnike v lesni industriji. Heliosove rešitve na vodni osnovi so visoko kakovostne in primerljive s proizvodi na osnovi topil.

Zemljevid s Heliosovimi prodajnimi mesti v Sloveniji najdete tukaj.