Prihodnji meseci v znamenju sejmov


Helios bo s programom Lesni premazi v prihodnjih mesecih prisoten na dveh sejmih, in sicer na »Kiev International Furniture Fair (Kiff 2018)« v Ukrajini ter »MebelExpo Uzbekistan 2018« v Uzbekistanu.

V Ukrajini je »KIFF« najpomembnejši sejem pohištva in notranjega oblikovanja, ki pokriva vse segmente, od modernega do klasičnega dizajna. Štiridnevnega sejma se vsako leto udeleži več tisoč obiskovalcev.

Uzbekistan pa je ena od tistih držav, kjer se pohištvena in lesna industrija hitro razvija, saj populacija presega 31 milijonov ljudi. Posledično je tudi obisk sejma MebelExpo v velikem porastu, leta 2017 se ga je udeležilo kar 114 podjetij iz 19 držav.

Prisotnost na tovrstnih dogodkih je odlična za promocijo podjetja, navezovanje stikov med proizvajalci in prodajalci pohištva, prodajalci opreme, sestavnih delov in materialov, strokovnjakov na področju notranjega oblikovanja z vse regije. Heliosovi strokovnjaki na področju lesnih premazov bodo tudi tokrat z veseljem svetovali in nudili informacije o inovativnih rešitvah v premazništvu.

Več informacij o obeh sejmih najdete na povezavah Kiff 2018 in MebelExpo 2018.