O NAS


VODILNA PREMAZNIŠKA SKUPINA V EVROPI

Začetki skupine KANSAI HELIOS segajo že v leto 1924, danes pa je skupina med desetimi največjimi podjetji za premaze na Evropskem trgu. KANSAI HELIOS je del skupine KANSAI PAINT, vodilnega svetovnega proizvajalca barv in premazov, ki s proizvodnjo, distribucijo in prodajo oskrbuje kupce po vsem svetu. Skupina KANSAI HELIOS ima 14 proizvodnih obratov, 145.000 m2 proizvodnih površin in 30 lastnih lokalnih prodajnih enot in oskrbuje več kot 15.000 strank v več kot 60-ih državah po vsem svetu.


STALNI RAZVOJ

Oddelek R&R je zelo močan in organiziran v enem najbolj modernih objektov za raziskave in razvoj na mednarodnem trgu. Laboratoriji so v celoti opremljeni z napredno tehnologijo, know-how pa se redno prenaša med strokovnjaki na najvišjem nivoju. V skupini razumemo, kako pomembne so inovacije na vseh področjih našega dela, tako nenehno spodbujamo raziskave, izobraževanje ter strokovno znanje, da bi oblikovali inovativno delovno okolje, v katerem nastanejo pametni premazi KANSAI HELIOS.


INTERNA IZOBRAŽEVANJA

V naših dveh internih aplikacijskih centrih organiziramo praktične delavnice o različnih površinskih obdelavah. Na posebnih izobraževanjih kupci spoznajo razvoj izdelkov in načine uporabe. Ta prenos strokovnega znanja in intenziven stik med Heliosom in njegovimi strankami je ključ do uspeha pri prihodnjem razvoju izdelkov.


SPOŠTUJEMO OKOLJE

Skupina dosledno upošteva evropsko in svetovno zakonodajo, ki zahteva uvedbo čistejših in okolju prijaznejših tehnologij. Zavezani smo trajnostnemu razvoju, kot je zmanjšanje porabe energije in vpliva na okolje. V okviru iniciative »Prisegamo na zeleno (We turn it green)« se osredotočamo na odgovorne ukrepe skozi našo celotno vrednostno verigo. Naš cilj je biti najboljši partner našim strankam in tudi naravi. Z zagotavljanjem okolju prijaznih in učinkovitih izdelkov pomagamo strankam izboljšati svoje procese glede trajnosti premazov in splošne optimizacije procesov.